Onthaasten & Genieten

Onthaasten en Genieten is een platform voor rustzoekers en levensgenieters. Een initiatief van en beheerd door Meindert van Dijk. Het platform biedt ondernemers, organisaties en andere belangstellenden informatie rond de thema's onthaasten, genieten, rust, ruimte en stilte.

Logo Onthaasten en Genieten

Van burn-out naar bewust onthaasten en genieten

Een burn-out in 2001 was voor mij aanleiding om bewust anders in het leven te gaan staan. Om werk en privé meer in balans te brengen. Om meer tijd en ruimte voor mijzelf te creëren. Om meer leuke dingen te gaan doen. De thema's onthaasten, genieten, rust, ruimte en stilte vormen sindsdien de uitgangspunten voor mijn leven.

Zo richtte ik mij meer op de professionele fotografie en het organiseren en begeleiden van Natuurfotowandelingen. Daarnaast startte ik het Platform Onthaasten en Genieten ('een plek voor rustzoekers en levensgenieters, zoals ik zelf ook ben'), bracht twee maal het online magazine 'Onthaasten en Genieten' uit (waarmee een droom van mij in vervulling ging). Onthaasten & Genieten is nu hoofdzakelijk toegankelijk via de Facebook pagina 'Onthaasten en Genieten'.

In het weidse en dynamische Waddengebied vind ik de rust, de ruimte en de stilte om te kunnen onthaasten en te genieten.

Informatiegids

Op mijn website Wandelcoach Friesland vind je in de informatiegids de categorie 'Onthaasten en Genieten' met informatie en tips rond dit thema. Deze informatie wordt te zijner tijd naar deze website (meindertvandijk.nl) overgeheveld.