Meindert van Dijk

Nu combi zakelijk en privé

Deze nieuwe website is een combinatie van een zakelijke en een meer persoonlijke website. Hoewel ik nu officieel met pensioen ben vind ik het erg leuk om zakelijk nog actief te blijven, als fotograaf, als natuurgids en als wandelcoach. Maar ook met nieuwe activiteiten, zoals de toeristische promotie van mijn woonplaats Sexbierum en de bijbehorende dorpen van de voormalige gemeente Barradeel, waarvan Sexbierum tot 1 oktober 1984 de hoofdplaats was.

Nu mijn pensioen en AOW mijn basisinkomen vormen hoef ik minder tijd, geld en energie te steken in het promoten van mijn zakelijke producten en diensten. Dat geeft mij veel rust. Om mijn zakelijke kosten terug te dringen zal ik mijn websites in meer beknopte vorm in deze website integreren. Tussentijds verwijs ik met links (op de homepage) naar deze, nu nog zelfstandige websites, door.

Na acute leukemie 'in de verlenging'

Op 19 april 2018 werd bij mij volkomen onverwacht acute leukemie (AML) vastgesteld. De volgende dag werd ik uit mijn normale dagelijkse leven weggerukt en opgenomen in het ziekenhuis. Een maandenlange periode van langdurige ziekenhuisopnames, chemokuren, totale lichaamsbestralingen en stamceltransplantatie volgde. Begin augustus 2018 werd ik ontslagen uit het ziekenhuis. Een langdurige herstelperiode met tal van beperkingen en ziekenhuiscontroles volgde. Lees voor meer informatie over mijn ziekte- en herstelperiode mijn blog "Leukemie is NIET leuk"

Inmiddels ben ik zover hersteld dat ik sinds januari 2019 de wandelcoaching weer rustig aan heb opgepakt. Tijdens de coachwandelingen kan ik nu dankbaar gebruik maken van de nieuwe levenservaringen die ik afgelopen periode op het gebied van leukemie (en andere vormen van kanker) heb opgedaan.

Kijk verder

Binnenkort vermeld ik op deze pagina meer persoonlijke informatie. Nu kun je deze informatie deels ook al vinden op: