Beeldbanken

Photoshelter

Logo PhotoShelter

Afgelopen jaren maakte ik vele duizenden foto's. Een selectie hiervan is opgenomen in mijn PhotoShelter-beeldbank. De foto's kunnen daar worden bekeken en besteld. Bent u op zoek naar een specifieke foto en vindt u deze niet in mijn beeldbank, bel mij dan gerust. Wellicht heb ik de door u gezochte foto in mijn fotoarchief. Daarnaast sta ik open voor opdrachten voor het alsnog maken van de door u gewenste foto('s).

Logo Werk aan de Muur

Een aantal van mijn foto's vindt u bij Werk aan de Muur. Wellicht ziet u daar een mooie foto voor aan uw muur. Heeft u vragen over één van mijn foto's, neem dan contact met mij op.

Over Werk aan de Muur

Koop unieke werken in de uitvoering die bij u past! De uitgebreide collectie van Werk aan de Muur wordt aangeboden door meer dan duizend creatieve talenten. Ieder werk is verkrijgbaar in alle maten en materialen. Als u een werk heeft besteld, maakt Werk aan de Muur een deel van uw betaling over naar de maker van uw werk. Zo stimuleert Werk aan de Muur, samen met u, creativiteit!

Kadotip: kadobon

Geef een Werk aan de Muur kadobon kado!
Op zoek naar een origineel kado voor uw familie, collega of vrienden? Help uw vrienden en familie van die lege muren af met de Werk aan de Muur kadobon! Ze kunnen zelf iets uitzoeken wat helemaal bij hun past, maar wel met de gedachte dat ze het van u hebben gekregen. Win-win!

Meer informatie: www.werkaandemuur.nl