Foto van wandelende mensen in Nationaal Park Drents-Friese Wold.

Een nieuw jaar met nieuwe kansen

Het jaar 2024 wordt voor mij een wel heel bijzonder jaar! Een jaar waarin ik voor het eerst een boek maak en dat ik bovendien in eigen beheer uitgeef. Ik heb er vertrouwen in dat het allemaal lukt, maar vind het toch ook wel een beetje spannend.

Spannend om op tijd de teksten en foto's gereed te hebben voor mijn (eind)redacteur en vormgever. Zodat het complete manuscript op tijd bij de drukker is. Met tussendoor natuurlijk de nodige overleggen en correcties.

Aan de drukker vervolgens de taak om er een mooi boek van te maken. Liefst ruim op tijd gereed voor de presentatie op 18 juli *. Met het naderen van deze deadline voel ik dat de tijdsdruk toeneemt. Er ontstaat bij een gezonde, kriebelende spanning, die mij stimuleert om een tandje bij te zetten.

Spannend ook om op tijd de (voor)financiering rond te krijgen. De productie van dit boek moet natuurlijk wel betaald kunnen worden. De grootste externe productiekosten zitten in de (eind)redactie, vormgeving en het drukken. Het benaderen van mogelijke fondsen en sponsors, het opzetten van een crowdfundcampagne en het werven van donateurs kosten ook tijd en energie.

Ik kijk nu al uit naar het moment van de boekpresentatie bij Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) tijdens een bijeenkomst met interessante sprekers. Het is voor mij één van de nieuwe kansen, die voor mij in het verschiet liggen.

Ik wens jullie een gelukkig en vooral gezond 2024.
Zo mogelijk in een groene, heilzame omgeving.
En met 'Heilzame tuinen - Ziekenhuiskamer als vogelkijkhut' op tafel. 
😉

Steunen?

Wil je je mij helpen om de uitgave van dit boek mogelijk te maken? Dat kan! Graag zelfs! Je kunt mij als volgt ondersteunen:

  • als zakelijke sponsor met een - later terug te betalen! - bedrag vanaf € 1.000, of
  • als donateur met een bedrag naar keuze, of
  • met het bestellen van het boek, of
  • door deel te nemen aan één van de Stevige Waddenwandelingen in Sexbierum.

 

* Om orgnisatorische redenen is in overleg met MCL besloten de datum van de boekpresentatie te verschuiven naar donderdagmiddag 12 september 2024. Dit is na de zomervakanties.

 Aan de totstandkoming van dit foto(boek)project wordt medewerking verleend door:
Logo Snoek Puur Groen     Logo MCL

 De Schrijflijn | Uw tekstschrijver/journalist

 

  Twirre ontwerpt

Meindert van Dijk
fotograaf | natuurgids | wandelcoach
ambassadeur van heilzaam groen
Dukerstraat 34, 8855CZ Sexbierum
06-46264523

info@meindertvandijk.nl
www.meindertvandijk.nl
www.MCLtuinen.nl

KvK nr: 01080027
BTW: NL001261421B67

Natuur op recept: de impact van natuur en groen op de gezondheid