Foto van ondergaande zon (zonsondergang) boven het Werelderfgoed Waddenzee nabij Holwerd

Welkom

U vindt hier nieuws en informatie over mijn interessegebieden: fotografie, natuur, milieu, wetgeving, handhaving, webdesign, tuinieren, wandelen, reizen, onthaasten en genieten.

De site is vooral bedoeld als verzamelpunt voor mijzelf om interessante, praktische of handige informatie op een centrale plaats te bewaren.


Wegens langdurige ziekte en aansluitende herstelperiode liggen mijn activiteiten grotendeels stil. Zie voor meer informatie mijn blog "Leukemie is NIET leuk'.

Leukemie is niet leuk (https://meindertvandijkleukemie.blogspot.nl)

 

Informatie over partners en partneraanbiedingen...

'Wad-Art' is een doorlopend Waddenkunst-project, waarbij ik als Waddenfotograaf de schoonheid, de schitterende natuur en de dynamiek van het Waddengebied fotografisch vastleg. Kunstzinnige én inspirerende natuur- en landschapsfoto's voor thuis of in uw werkomgeving. De Wad-Art kunstfoto's zijn ook bijzonder geschikt voor exposities en presentaties.

Missie

Het is mijn doel om met Wad-Art ooit een galerie te realiseren met uiteenlopende soorten kunst in relatie tot het Waddengebied. Niet alleen met eigen kunstfoto's, maar ook met foto's, schilderijen en andere vormen van beeldende kunst, gemaakt door kunstenaars uit het Waddengebied en daarbuiten.

Koop of huur

Kies zelf of u één of meer foto's koopt of huurt. In beide gevallen kiest u zelf het formaat, de wijze van afdrukken en de eventuele lijst. Verhuur geschiedt voor voor een periode van minimaal één jaar. De foto's worden na uw opdracht door een professioneel vaklaboratorium afgedrukt. Heeft u belangstelling voor dit kunstproject? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij op!

logo-art-oliveArtOlive

Een toenemend aantal foto's zijn ook beschikbaar via ArtOlive, de grootste en meest actuele galerie / kunstuitleen van Nederland. U vindt hier mijn collectie kunstfoto's. Ze zijn beschikbaar voor huur en koop.

Zelf doen

U kunt de gewenste foto's binnenkort ook tegen betaling in hoge resolutie downloaden en zelf (laten) afdrukken. Ik werk hierbij samen met Oypo, die uw bestelling voor mij uitvoert.

Nieuw in de Tips en Links Gids

Wat mag ik voor u doen?

Portretfoto Meindert van DijkIk help u graag aan:

  • professionele foto's
  • een praktische workshop
  • een excursie in de natuur
  • een zeiltocht op het Wad
  • een ontspannen dagje uit
  • juridische informatie
  • handige tips en links

Mail of bel mij!
Tel. 06-46264523

Meindert van Dijk
fotograaf | natuurgids | jurist | handhaver | levensgenieter

Logo Natuurfotowandelingen

https://www.wandelcoachfriesland.nl/images/logo/Logo-Wandelcoach-Friesland-2.png

Bezoekers

We hebben 1250 gasten en geen leden online

Go to top